"Handleiding" bij de demo sites.

Om u een goed inzicht te geven in de werking van het systeem hebben we een aantal verschillende demo omgevingen klaargezet.

Elke demo omgeving heeft zijn eigen karakter. De verschillen staan verderop aangegeven.
Op iedere demo site kunt u inloggen als klant met gebruikersnaam "demo" en wachtwoord "demo". Ook kunt u inloggen als kapper/beheerder met gebruikersnaam "demokapper" en wachtwoord "demo".

Om te voorkomen dat verschillende testers elkaar in de weg zitten, en bijv. elkaars afspraken zitten af te zeggen, wordt bij het inloggen een volgnummer toegevoegd aan de gebruikersnaam. Dan kan iedereen tegelijk een eigen afspraak maken of afzeggen.

Als u later opnieuw inlogt als "demo" krijgt u een nieuw volgnummer, en kunt u niet meer bij uw oude afspraken. Als u dat wel wilt blijven kunnen, dan kunt u even het volgnummer van de eerste keer onthouden, en de volgende keer inloggen met die volledige naam. Het wachtwoord blijft gewoon "demo". (Dus bijv. gebruiker "demo27", wachtwoord "demo".)

In de demo omgeving kunt u bijna alles doen wat ook in werkelijkheid kan. Een paar dingen hebben we toch maar onmogelijk gemaakt, zoals het veranderen van het wachtwoord, en van "mijn gegevens".

U kunt naar een demo omgeving toe gaan via het menu links, of via de plaatjes hieronder.


Lekker ouderwets...


Deze kapper wil geen computer in de salon. De site is dan ook overdag gesloten, en alleen 's avonds en in het weekend open. Overdag kan iedereen bellen om te reserveren, en buiten werktijden kun je via de site reserveren.
Alle afspraken in de elektronische agenda duren een half uur, maar deze kapper kent zijn klanten goed genoeg om te weten dat hij hier en daar een kwartiertje overhoudt.
Helder en duidelijk


Deze kapper houdt van duidelijkheid. Hij koos voor de duidelijke overzichten van het Afsprakenboek. Hij kan in één oogopslag zien hoe de dagindeling van zijn mensen er uitziet. Keurig per kwartier.
Voor de helderheid wil hij wel graag dat iedereen minstens een uurtje van tevoren reseveert.
Druk ...druk ... druk


Deze kapper houdt van drukte en hectiek. Hij deelt zijn agenda in per 10 minuten, en de afspraaklengtes variëren ook per 10 minuten. Zo kan de tijd goed worden benut. Het is ook geen enkel bezwaar als iemand nu nog reserveert voor een afspraak over 5 minuten.
Alle klanten mogen ook zoveel afspraken plannen als ze zelf willen...
Alle aandacht


Deze kapper wil graag iedere klant die binnenkomt de volle aandacht kunnen geven.
Ze wil ook graag 's morgens weten hoe haar dag eruit gaat zien, en niet dat daar halverwege de dag van alles aan verandert, dus klanten moeten wel minstens een dag van tevoren al reserveren.
Ξ MENU